Versioni compatibili
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chilli Sesame Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
-
100
g red miso (or akamiso)
o vegetable stock paste - 40 g sesame seeds
- 15 g chilli paste
- 2 spring onions, cut in pieces
- 1 fresh red chilli, halved
Pork Belly with Noodles
- 120 g onions, cut in wedges
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g black peppercorns
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
-
1 - 2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste
o 1 - 2 tsp chicken stock paste, homemade, to taste - 600 g pork belly, boned, skinless, cut in pieces (3 cm x 10 cm)
- 1200 g water
-
1
fresh lemon grass, bashed
o 10 g dried lemon grass - 240 g dried ramen noodles
- 1 Tbsp oil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 32 g
- Grassi
- 76 g
- Grassi saturi
- 20 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodio
- 1591 mg
Ricette alternative
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Nessuna valutazione
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1j 20 menit
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1j 20 menit
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Stock Paste
45 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min