Dispositivi & Accessori
Black forest Christmas yule log
Prep. 30min
Totale 1h 30min
12 portions
Ingredienti
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
66.8 mg
Proteine
5.5 g
Calorie
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
34.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Treats
33 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
White Chocolate Mini Cheesecakes
4h 40min
Mango Swiss Roll
40min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
"Little house" slice
6h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Cheesecakes in jars
4h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Torta caprese with raspberry jelly
2h