Dispositivi & Accessori
Brioche buns baked in a cast iron pot
Prep. 15min
Totale 2h
10 portions
Ingredienti
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
410.9 mg
Proteine
7 g
Calorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Grassi
9 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
4.9 g
Carboidrati
35 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Portuguese bread
3h 30min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Buttermilk rusks
29h 25min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Mother sourdough starter
108h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min