Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
TM6 TM5

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 100 g hazelnuts
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 80 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1000 g water
  • 150 g quinoa
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
807 kJ / 194 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
13 g
Grassi
12 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
4 g
Sodio
80 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative