Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
TM6 TM5 TM31

Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g red onions, quartered
  • 60 g port
  • 20 g caster sugar
  • 20 g balsamic vinegar
  • 10 g fresh parsley, cut in pieces
  • 10 g fresh chives, finely sliced
  • 30 g Greek yoghurt
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless
  • 5 sprigs fresh thyme
  • ¼ fennel bulb
  • 250 g water
  • 5 g coarse salt flakes
  • 2 tsp rapeseed oil, for frying
  • 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g unsalted butter, diced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1653.9 kJ / 395.3 kcal
Proteine
20.2 g
Carboidrati
43.8 g
Grassi
13.8 g
Grassi saturi
4.8 g
Fibre
3.2 g
Sodio
843.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative