Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
TM6 TM5

Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

4.3 (3 valutazioni )

Ingredienti

Soy-Free Tofu

  • 11 oz dried chickpeas
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground cumin
  • 26 ½ oz water
  • 3 oz vegetable oil

Sriracha Dipping Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 1 oz fresh ginger, peeled
  • 4 oz sriracha sauce
  • 4 oz lime juice
  • 2 oz water
  • 1 ½ oz maple syrup
  • 10 oz lettuce
  • 10 oz bean sprouts
  • 12 oz carrots, julienned
  • 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
  • 8 oz purple cabbage, julienned
  • 4 oz sugar snap peas

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2335 kJ / 558 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
71 g
Grassi
23 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
14 g
Sodio
1077 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative