Versioni compatibili
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 Complete recipe
- Calorie
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteine
- 7.3 g
- Carboidrati
- 13.2 g
- Grassi
- 32.6 g
- Grassi saturi
- 4.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodio
- 1651.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Harissa
25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min