Dispositivi & Accessori
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
470 mg
Proteine
2 g
Calorie
481 kJ /
115 kcal
Grassi
7 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
14 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Holiday Celebration
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min