Butternut Squash Ravioli Soup
TM6 TM5

Butternut Squash Ravioli Soup

4.3 (34 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 shallot (approx. 1 oz), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil
  • 4 oz bacon, diced (½-¾ in.)
  • 14 oz butternut squash, diced (1 in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 28 oz water
  • 1 ½ tsp chicken stock paste
    o 1 ½ chicken stock cubes, crumbled
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 9 oz cheese filled ravioli, fresh, store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1695 kJ / 404 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
30 g
Grassi
28 g
Grassi saturi
10 g
Fibre
3.7 g
Sodio
1577 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative