Grisons Barley Soup
TM6 TM5

Grisons Barley Soup

4.7 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 ½ oz yellow onions, halved
  • 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz celery, cut into pieces (1 in.)
    o 3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz beef jerky, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
    o 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
  • 1 oz unsalted butter
  • 2 ½ oz pearl barley
  • 42 oz water
  • 2 vegetable stock cubes
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch fresh ground pepper, to taste
  • ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1137 kJ / 273 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
19 g
Grassi
17 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative