Versioni compatibili
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Proteine
- 6.8 g
- Carboidrati
- 29.9 g
- Grassi
- 37.5 g
- Grassi saturi
- 23.6 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodio
- 250.6 mg
Ricette alternative
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 min
Profiteroles
2h
Choux pastry
2h
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min