Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteine
- 5.6 g
- Carboidrati
- 32.7 g
- Grassi
- 36.8 g
- Grassi saturi
- 21.2 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Ricette alternative
Lemon curd (TM6)
15 Min
Crème anglaise
15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min