Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteine
- 5.6 g
- Carboidrati
- 32.7 g
- Grassi
- 36.8 g
- Grassi saturi
- 21.2 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Ricette alternative
Lemon curd (TM6)
15 Min
Chocolate fondants
30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min