Dispositivi & Accessori
Beetroot and avocado eggs
Prep. 20min
Totale 88h
3 portions
Ingredienti
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
755.9 mg
Proteine
16.7 g
Calorie
1222.1 kJ /
291 kcal
Grassi
21.8 g
Fibre
7 g
Grassi saturi
5.6 g
Carboidrati
4.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Homemade ricotta
1h 15min
Easter Babka
2h 30min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Four-seed honey butter
30min
Stone fruit galettes
50min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Cauliflower flammkuchen
1h
Rosewater madeleines
30min
Beetroot ketchup
1h 15min
Avocado coconut ice cream
12h 10min
Torta caprese with raspberry jelly
2h