Dispositivi & Accessori
Scroll bundt cake
Prep. 30min
Totale 2h 40min
16 portions
Ingredienti
Prune filling
-
dried pitted prunes300 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pouring (whipping) cream150 g
Dough
-
oil for greasing
-
unsalted butter80 g
-
milk180 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar80 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
eggs2
-
salt2 pinches
-
icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
38.6 mg
Proteine
5 g
Calorie
1035.1 kJ /
246.4 kcal
Grassi
8.9 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
5.3 g
Carboidrati
33.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nice bundt
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Marble cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Pear and chocolate frangipane
2h
Frangipane cake
1h 45min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Pistachio cake
1h 10min
Santiago cake
1h 20min
Apple tea cakes
1h 10min