Dispositivi & Accessori
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Prep. 15min
Totale 1h 15min
12 portions
Ingredienti
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opzionale) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opzionale) flakes, to garnish
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
263 mg
Proteine
5 g
Calorie
2465 kJ /
589 kcal
Grassi
36 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
24 g
Carboidrati
65 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Consultant Favorites
15 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Potato Buns
3h
Killer Toast
2h