Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
TM6 TM5

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 12 oz baby beets, trimmed, quartered
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz spelt grains
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • 3 oz chopped walnuts
  • 2 oz baby arugula
    o 2 oz beet greens
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 5 oz goat cheese, divided
  • fresh dill fronds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2648 kJ / 633 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
63 g
Grassi
36 g
Grassi saturi
11 g
Fibre
12 g
Sodio
1305 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative