Thai red curry paste
TM6 TM5

Thai red curry paste

4.6 (120 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 tbsp coriander seeds
  • 8 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 tbsp ground paprika
  • 8 garlic cloves
  • 4 limes, zest and juice only, no white pith
  • 4 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 100 g peanut oil or 100 g grapeseed oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
626.6 kJ / 149.2 kcal
Proteine
1.4 g
Carboidrati
2.6 g
Grassi
13.5 g
Grassi saturi
2.3 g
Fibre
5.7 g
Sodio
23 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative