Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Proteine
- 16.8 g
- Carboidrati
- 11.5 g
- Grassi
- 35.5 g
- Grassi saturi
- 9.3 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodio
- 878 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Paella
30 min
Marry Me Chicken
40 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Nessuna valutazione
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Lasagna
2h 30 min