Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Sous-vide Sausage Ragù
TM6

Sous-vide Sausage Ragù

4.6 (7 valutazioni )

Ingredienti

Sous-vide Sausage Mixture

  • 60 g onions, quartered
  • 60 g carrot, peeled, cut in pieces
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 400 g pork sausage meat (see tip)
  • 5 g balsamic vinegar
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    o 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)

Assembly and Serving

  • 50 g dry white wine
  • 2 Tbsp olive oil
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 2 tsp caster sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 tsp dried oregano
  • fresh basil leaves, for garnishing (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1811 kJ / 433 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
12 g
Grassi
36 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
4 g
Sodio
878 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative