Dispositivi & Accessori
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prep. 15min
Totale 2h
4 porties
Ingredienti
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1143 mg
Proteine
57 g
Calorie
2103 kJ /
504 kcal
Grassi
29 g
Grassi saturi
11 g
Carboidrati
2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Karameltaart
3h 50min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nessuna valutazione
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Glühwein
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Vleesballetjes met parelrijst
Nessuna valutazione
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gehaktbrood
1h 20min