Dispositivi & Accessori
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Prep. 15min
Totale 1h 5min
6 portions
Ingredienti
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (opzionale)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
24 g
Calorie
973 kJ /
234 kcal
Grassi
10 g
Carboidrati
7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Spain
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Sambal Belacan
10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Nyonya Steamed Fish
45min
Curry Fish
35min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Fried Beehoon
20min