Dispositivi & Accessori
Vegetable and herb seasoning
Prep. 10min
Totale 4h
100 g
Ingredienti
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
17579.3 mg
Proteine
10.3 g
Calorie
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Grassi
2.4 g
Fibre
16.9 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
53.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Carrot Cake
1h 20min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Candied Almond
10min
Mac 'n' Cheese Muffins
1h
Homemade sausages
1h 40min
Snowflake Crisp Nougat
20min
Coconut Jelly
3h 15min