Dispositivi & Accessori
Dim sum 'Shao mai'
Prep. 1h 25min
Totale 2h
40 pieces
Ingredienti
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opzionale) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3 g
Calorie
240 kJ /
57 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Mala Bakkwa
4h 35min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Pineapple buns
9h 50min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Bee Hive Cake
2h 50min
Soy milk and Mantou buns
6h
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min