Scotch eggs
TM6

Scotch eggs

4.2 (19 valutazioni )

Ingredienti

Eggs

  • 6 eggs, chilled
  • water, to fill (to the 1L fill level)

Scotch Eggs

  • 50 g eschalot, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
  • 2 eggs
  • 15 g English mustard
  • 70 g dried breadcrumbs
  • 1 ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • plain flour, to dust
  • 1500 g vegetable oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
10400.7 kJ / 2485.8 kcal
Proteine
31.6 g
Carboidrati
10.7 g
Grassi
261.6 g
Grassi saturi
20.4 g
Fibre
1 g
Sodio
754.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative