Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteine
- 46.6 g
- Carboidrati
- 3.6 g
- Grassi
- 23.5 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
Ricette alternative
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Classic beef burgers
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min