Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Proteine
- 19.6 g
- Carboidrati
- 42.7 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 20.4 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 353.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb tikka with spicy eggplant
Nessuna valutazione
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35 min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 godz. 25 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Chicken Waldorf salad
40 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min