Dispositivi & Accessori
Tomato passata
Prep. 10min
Totale 1h 40min
1300 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1300 g
Sodio
3556.5 mg
Proteine
12.6 g
Calorie
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Grassi
42.2 g
Fibre
17.1 g
Grassi saturi
6.2 g
Carboidrati
60.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Burnt orange marmalade
14h 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Beef stock paste
3h
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato ketchup
1h 25min
Butter
10min
Tomato relish
2h 10min
Quince paste
4h 10min
Rich tomato relish
2h 15min
Mixed berry jam
50min