Dispositivi & Accessori
Karamel varkensvlees
Prep. 20min
Totale 45min
4 porties
Ingredienti
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
463.3 mg
Proteine
30 g
Calorie
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Grassi
36.8 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
10.3 g
Carboidrati
28 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nessuna valutazione
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Rucola taart
Nessuna valutazione
Hong Kong rijst met worst
55min
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Vloeibare karamel
25min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h