Pierogi with Meat
TM6 TM5

Pierogi with Meat

4.3 (12 valutazioni )

Ingredienti

Filling

  • 100 g onions, quartered
  • 20 g rapeseed oil
  • 320 - 350 g beef meat, cooked, cut in pieces (see tip)
  • 40 - 50 g carrot, peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram

Pierogi

  • 250 g water, plus extra for cooking the pierogi
  • 1 medium egg
  • 20 g rapeseed oil
  • 560 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt, for cooking pierogi
  • water, for cooking pierogi
  • fine sea salt, for cooking pierogi

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2006 kJ / 479 kcal
Proteine
20.3 g
Carboidrati
74.3 g
Grassi
12.1 g
Fibre
3.1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative