Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.5 (58 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes, cut in halves
  • 80 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley
  • ½ tsp salt, adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
  • 600 g water, adjust to taste
  • 20 g butter
    o 20 g olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
375 kJ / 90 kcal
Proteine
2 g
Carboidrati
12 g
Grassi
3 g
Fibre
2.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative