Dispositivi & Accessori
Pineapple Teriyaki Salmon
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opzionale) to garnish
-
green onion (opzionale) thinly sliced, to garnish1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
687.1 mg
Proteine
29.9 g
Calorie
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
4.1 g
Carboidrati
25.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pineapple Passion
18 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min