Dispositivi & Accessori
Crab Cakes
Prep. 30min
Totale 1h 35min
6 pieces
Ingredienti
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
22 g
Calorie
701 kJ /
238 kcal
Grassi
10 g
Fibre
1 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
New York Road Trip
18 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Taste of Home
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Green Bean Gremolata
25min
Jalapeño Poppers
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Texas Cornbread
35min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Baked Crab Dip
15min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Holiday Stuffing
1h
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Tinga de Pollo
40min
Thanksgiving Gravy
20min