French onion soup (Soupe à l’oignon)
TM6

French onion soup (Soupe à l’oignon)

3.9 (16 valutazioni )

Ingredienti

  • 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 30 g unsalted butter
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
  • 80 g white wine
  • 15 g plain flour
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
  • 1000 g water
  • 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1529.3 kJ / 365.5 kcal
Proteine
14.4 g
Carboidrati
37.2 g
Grassi
17 g
Grassi saturi
8.1 g
Fibre
2.6 g
Sodio
508.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative