Perfect steak with sauce Bernaise
TM6

Perfect steak with sauce Bernaise

3.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    o beef rump steak (3-6 cm thickness)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, to drizzle

Bernaise sauce

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Valori nutritivi
per 2 portions
Calorie
12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Proteine
149.4 g
Carboidrati
19.8 g
Grassi
258.2 g
Grassi saturi
137.3 g
Fibre
3.2 g
Sodio
2152.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative