Dispositivi & Accessori
Harissa yoghurt dressing
Prep. 5min
Totale 5min
265 g
Ingredienti
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 265 g
Sodio
1033.2 mg
Proteine
18.5 g
Calorie
747.5 kJ /
178.7 kcal
Grassi
0.3 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
26.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Dressings
17 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Whipped Feta
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Tzatziki
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min