Versioni compatibili
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 g fresh dill, leaves only
- 230 g leeks, white part only, cut in pieces
- 45 g olive oil
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches, plus extra for seasoning
- 120 g onions, quartered
- 120 g celery stalks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each, 3 cm thick)
o 4 white fish fillets, skinless (e.g. sea bass, cod, halibut) (approx. 150 g each, 3 cm thick) - 1000 g water
- 300 g courgettes, cubed (2-3 cm)
-
1 ½ - 2
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
o 1 ½ tsp vegetable stock paste - 1 tsp ground turmeric
- 50 g orzo
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 5 g lemon zest, preferably organic
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g white wine
- 50 g whipping cream
- 1 Tbsp plain flour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3233.2 kJ / 772.8 kcal
- Proteine
- 37.5 g
- Carboidrati
- 44.8 g
- Grassi
- 49 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 873.8 mg
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