Versioni compatibili
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 g fresh dill, leaves only
- 230 g leeks, white part only, cut in pieces
- 45 g olive oil
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches, plus extra for seasoning
- 120 g onions, quartered
- 120 g celery stalks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each, 3 cm thick)
o 4 white fish fillets, skinless (e.g. sea bass, cod, halibut) (approx. 150 g each, 3 cm thick) - 1000 g water
- 300 g courgettes, cubed (2-3 cm)
-
1 ½ - 2
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
o 1 ½ tsp vegetable stock paste - 1 tsp ground turmeric
- 50 g orzo
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 5 g lemon zest, preferably organic
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g white wine
- 50 g whipping cream
- 1 Tbsp plain flour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3233.2 kJ / 772.8 kcal
- Proteine
- 37.5 g
- Carboidrati
- 44.8 g
- Grassi
- 49 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 873.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Crêpes Suzette
35 min