Versioni compatibili
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
o wheat flour tortillas
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4056 kJ / 969 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 137 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 17 g
- Sodio
- 2888 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Chilli Tacos
30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Tempeh Bolognaise
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Steamed Tofu
30 min