Dispositivi & Accessori
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Prep. 15min
Totale 1h 45min
3 portions
Ingredienti
-
beef brisket cut in cubes (3 cm)500 g
-
white cardamom pods2
-
fresh lemon grass bruised60 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
beef stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste10 g
-
water1200 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
whole milk100 g
-
coconut milk100 g
-
red tomatoes cut in cubes (2 cm)2
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)30 g
-
limau lime juice only2
-
emping crackers (melinjo crackers)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4221 mg
Proteine
64 g
Calorie
2679 kJ /
640 kcal
Grassi
36 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
35 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Culinary Heritage
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Teochew Braised Mixed Platter
Nessuna valutazione
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nessuna valutazione
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Carrot Rice
1h 20min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Black rice pudding
25h 5min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min