Dispositivi & Accessori
Traditional Fried Rice
Prep. 5min
Totale 20min
3 portions
Ingredienti
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1765 mg
Proteine
30 g
Calorie
2500 kJ /
598 kcal
Grassi
32 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
51 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Culinary Heritage
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
Roti John
30min
Caprese Omelette
Geen beoordelingen
Beef Rendang
1u. 30min
All in one bowl bolognese
40min
Hash Browns
20min
Char Kway Teow
25min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2u. 20min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Buttermilk Chicken
1u. 10min