Versioni compatibili
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Proteine
- 10.9 g
- Carboidrati
- 36.6 g
- Grassi
- 10.4 g
- Grassi saturi
- 8.2 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodio
- 979.6 mg
Ricette alternative
Croissants
16h
Gnocchi
1 godz. 40 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Virgin watermelon margarita
6h 10 min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Gyoza meatballs
35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min