Versioni compatibili
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Proteine
- 10.9 g
- Carboidrati
- 36.6 g
- Grassi
- 10.4 g
- Grassi saturi
- 8.2 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodio
- 979.6 mg
Ricette alternative
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Squid ink pasta
1h
Scream cupcakes
2h 5 min
Pan-fried pork buns
2h
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min