Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
TM6 TM5

Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini

4.6 (45 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 ½ oz Parmesan cheese
  • 2 oz yellow onion
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
  • 2 oz dry white wine
  • 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
  • 25 oz vegetable stock (see Tip)
  • ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
  • 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
  • 6 oz cherry tomatoes (opzionale)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ground black pepper, to season
  • 8 oz burrata cheese

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2594.6 kJ / 620.1 kcal
Proteine
23.7 g
Carboidrati
71.1 g
Grassi
25.9 g
Grassi saturi
13.8 g
Fibre
1.8 g
Sodio
980.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative