Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteine
- 58 g
- Carboidrati
- 40.5 g
- Grassi
- 51.8 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Latkes
35 min
Shrimp Cocktail
50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2u. 5min
Beef Stroganoff
40 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Jersey Beef
30 min
Meat Sauce
1h 45 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Crab Cakes
1sa 35 dk