Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteine
- 58 g
- Carboidrati
- 40.5 g
- Grassi
- 51.8 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Caesar Salad
30 min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Yellow Dyed Eggs
55 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25 min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Beef Stroganoff
1h
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 min