Dispositivi & Accessori
Honey cake
Prep. 40min
Totale 49h 30min
16 portions
Ingredienti
Honey
-
honey (see Tips)250 g
Cake layers
-
walnuts100 g
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
egg1
-
plain flour530 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
Rum
-
water120 g
-
rum30 g
Caramel icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces270 g
-
tinned caramel (see Tips)400 g
Assembley
-
plain flour to dust
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
136 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
2260.2 kJ /
540.2 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
60.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration cakes
14 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Chocolate Babka
3h
Footy finals hot dogs
1h 40min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Chocolate Lava Cakes
55min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Poppy seed and apple cake
2h 10min