Red Beans and Rice
TM6 TM5

Red Beans and Rice

3.2 (10 valutazioni )

Ingredienti

  • 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
  • 8 oz dried red beans
  • 4 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 12 oz yellow onions, quartered
  • 4 oz green bell pepper, cored and quartered
  • 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
  • 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
  • 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
  • 2 tsp ground smoked paprika
  • ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
  • 2 tsp Cajun spice mix
  • 1 tsp dried sage
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 3 dried bay leaves
  • 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 oz long-grain rice
  • hot sauce, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
4678.6 kJ / 1118.2 kcal
Proteine
35.3 g
Carboidrati
105.6 g
Grassi
62 g
Grassi saturi
19.9 g
Fibre
13 g
Sodio
1473.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative