Dispositivi & Accessori
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Prep. 15min
Totale 2h 15min
8 portions
Ingredienti
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
319.3 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
1551 kJ /
370.7 kcal
Grassi
13.5 g
Fibre
3.4 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
57.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Pumpkin Seed Butter
35min
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Yoghurt Cake
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Peanut Butter Cookies
45min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min