Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
TM6 TM5

Blue Mussels with Herbed Cream Sauce

4.0 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 15 g English celery stalks
  • 15 g shallots
  • 2 fresh red chillies
  • 30 g olive oil
  • 30 g butter
  • 500 g fresh blue mussels, cleaned, beard removed
  • 60 g white wine
  • 40 g water
  • 15 g fresh lemon juice
  • 60 g whipping cream
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 5 sprigs fresh dill
  • 5 sprigs fresh chervil
  • 2 sprigs spring onions, chopped
  • 15 g extra virgin olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1398 kJ / 334 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
10 g
Grassi
23 g
Fibre
0 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative