Dispositivi & Accessori
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
14 g
Calorie
1506 kJ /
360 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Carboidrati
61 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Pasta
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Stir-Fried Vegetables
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Lemonade
5min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
New England Clam Chowder
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min