Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken with Peppers
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Egg white omelette
35 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h