Dispositivi & Accessori
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Totale 1h 40min
6 porties
Ingredienti
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
362.7 mg
Proteine
9.2 g
Calorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Grassi
10.7 g
Fibre
3.7 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
30.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Friend® in de zomer
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nessuna valutazione
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Papaya'péro
30min
Cheesecake likeur
10min
Aardbeienpudding
2h 10min
Granité van koffie
8h 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione
Sangria
10min
Curryketchup
30min
Noedelsoep
35min
Chocoladereep likeur
15min