Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Proteine
- 21.4 g
- Carboidrati
- 40 g
- Grassi
- 43.3 g
- Grassi saturi
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodio
- 1542.8 mg
Ricette alternative
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Tuscan bean soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Tex-Mex chicken soup
40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Cauliflower "fried" rice
45min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Mexican chicken stew
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Adobo beef
1h 10 min